Kiireitä Shanghaissa


Meillä oli sellainen suunnitelma, että pystyisimme tämän matkan aikana päivittämään tätä blogia, mutta nyt matkan puolessa välissä voisi jo todeta, että emme taida ehtiä kirjoitella tekstejä täällä Kiinassa. Meillä kaikilla on niin paljon koko ajan ohjelmaa, että kärsimme aikapulasta. Opiskelijoilla on joka ilta perheen kanssa ohjelmaa. Blogipäivitykset jäävät ehkä osittain ainakin myöhempään, mutta tänään puhuimme Taijun kanssa, että laitan sellaiset lyhyet sepustukset siitä, mitä olemme tehneet.

Perjantai 10.4.2015

Aamupäivällä teimme solmuja koululuokassa koulun oppilaiden kanssa. Ohjeistus oli kiinaksi, mutta kuvat oli hyvät ja kiinalaiset opiskelijat neuvoivat ja opettajatkin. Lounas oli perjantaina koululla ja sen jälkeen lähdimme pikkubussilla World Expo Shanghai maailmannäyttelyaluelle, jossa tutustuimme erilaisiin näyttelyihin.

Lauantai 11.4.2015

Aamupäivällä vierailimme Science and Technology museossa, jossa oli luontonäyttely ja paljon erilaisia osastoja, jotka muistuttivat Heurekaa. Lounaan söimme kiinalaisessa ravintolassa ja sen jälkeen vietimme iltapäivän tuhansien shanghailaisten kanssa Century Parkissa. Se on puisto keskellä Pudongia ja siellä on lammikko ja paljon luontoa. Puiston erikoisuus oli se, että paikalliset tulevat puistoon telttojen kanssa.

Sunnuntai 12.4.2015


Olimme koko päivän Qibaossa, joka on vanha perinteinen kaupunki ja nykyinen Shanghain kaupunginosa. Siellä voi maistella paikallisia välipaloja ja tehdä matkamuisto-ostoksia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hauska viikko on ohi!

Ni hao!

Shanghailaisten neljäs vierailu Kaitaalla