Vihdoin Shanghaissa

Saavuimme Kiinaan noin kello 8.00 ja perheet olivat meitä vastassa lentokentällä. Lento sujui mukavasti ja melko nopeasti nukkuessa ja elokuvia katsellessa. Kiinassa lentokentällä meitä oli vastassa hostperheet ja lähdimme heti heidän mukaansa.

Hostperheeni luona sain levätä muutaman tunnin, jonka jälkeen lähdimme lounaalle läheiseen kauppakeskukseen. Lounaan jälkeen lähdimme tutustumaan läheiseen puutarhaan, jossa oli todella kauniita puita ja kukkia. Puutarhassa vierailun jälkeen lähdimme Shanghain keskustaan tapaamaan toisia suomalaisia ja heidän hostejaan. Söimme yhdessä kaikkien tyttöjen kanssa illallista Super Brand Mall- nimisen kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa, josta oli hienot näköalat. Sen jälkeen menimme vielä pelaamaan pelejä ja lähdimme takaisin hostperheeni luo noin 20 aikoihin.

Ensimmäinen päivä Shanghaissa oli todella kiva ja sain kokea jo paljon kaikenlaista. Päivä oli kuitenkin melko rankka univajeen takia. Ainoa huono puoli tähän mennessä on ollut se, että hostperheeni kotona on todella kylmä. Ensimmäisenä yönä nukuin 4 paitaa ja untuvatakki päällä sekä kahdet paksut sukat jalassa ja minulla oli silti kylmä.

Ada


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hauska viikko on ohi!

Ni hao!

Shanghailaisten neljäs vierailu Kaitaalla