Matka lähestyy!

Torstai 28.3.2019

Huomenna Kiinaan! Jonkin aikaa ollaan saatu odotella, mutta kärsivällisyytemme vihdoin palkitaan.
Fiilikset ovat jännittävät  ja ainakin itse odotan innolla matkaa. Koeviikkoon on voinut olla vaikea keskittyä koska Kiinan matka on ihan kulman takana, mutta kyllä näistäkin kokeista jotenkin ollaan selvitty, vaikka pakkaaminen oli kyllä paljon jännittävämpää...

Sovimme että tapaamme  perjantaina 29.3 Helsinki Vantaan lentokentällä lähtöaula 2:ssa klo 13:00 jotta meillä on runsaasti aikaa valmistautua lentoon, jonka pitäisi lähteä klo 15:00.

Ennen matkaa on ollut monia tapaamisia ryhmän kanssa missä olemme keskustelleet kaikenlaisista olennaisista matkaan liittyvistä asioista kuten lennosta, Kiinassa tapahtuvista asioista jne. Kiinaan täytyi tehdä viisumit ja niiden saaminen oli todella monimutkaista. Se oli ehdottomasti vaiken vaihe, mutta oli mahtavaa saada ne alta pois.

Meillä oli myös tapaaminen mihin vanhemmat pääsi mukaan, saimme kysyä kysymyksiä matkasta Peteriltä, joka oli siellä viime kerralla. Itsellä ei ollut mitään kysymyksiä, mutta tarjolla oli suklaata joten en voinut jättää väliin :) Saimme viimeisimmässä tapaamisessa kuulla tarkemmin omista host perheistämme, pääsimme ottamaan heihin yhteyttä ja näimme heistä kuvia.

En malta odottaa matkaa ja toivon tosiaan että kaikki menee miten suunniteltu. Tästä tulee varmasti unohtumaton kokemus kaikille ja toivottavasti kaikki saavat mukavan perheen! 





-Matias

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hauska viikko on ohi!

Ni hao!

Shanghailaisten neljäs vierailu Kaitaalla