Teeseremonian valmisteluja, tarjottimet, kupit, pannu ja toinen haudutusastia sekä Marimekon servetit
Tuoksutteluastian lämmittämisen jälkeen teenlehdet lisättiin ja lämpö vapautti niistä eksoottiset aromit, joita pääsimme tuoksuttelemaan




Teenlehtiä, vihreää teetä, lehdet ovat kokonaisia, rullalle kerittynä ja aukeavat kuumassa vedessä

Tuoksuttelua
Xinyuan Sui tarjoaa meille teetä

Teen valmistusta, valmis tee kaadetaan astiasta kannuun, josta se tarjoillaan





Mustaa teetä - tai siis punaista. Kiinalaiset kutsuvat sitä punaiseksi teeksi.

Saimme myös maistella "kiinalaista piirakkaa", joka oli Taiwanista.

Teevälineistöä

Tässä pannussa valmistettiin viimeinen maistelemamme Tieguanyin-tee, joka on Kiinassa erittäin suosittua ja siksi sen valmistamisessa käytetään "vilppiä", eikä sitä kannata ostaa, jos ei tunne myyjää.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hauska viikko on ohi!

Ni hao!

Shanghailaisten neljäs vierailu Kaitaalla